No-Nonsense's Uncle Sam 
3 april 1996 - 13 juli 2010

Pedigree


Uncle Sam is een levensgenieter eerste klas en is altijd blij
 

We gingen naar BelgiŽ om ons pupje te bekijken maar werden op slag verliefd op deze heerlijke ondeugd die luidruchtig onze aandacht trok.
Op 15 april 2001 is Sam op 5 jarige leeftijd als herplaatser bij ons komen wonen en daar hebben we tot op heden nog geen seconde spijt van gehad. Al bieden ze de hoofdprijs dan nog staan we hem niet af.
We hebben nooit geweten dat honden gevoel voor humor hadden tot we Uncle Sam ontmoetten. Visite wordt dan ook van te voren gewaarschuwd om geen aanstekers, pakjes shag of sleutels op tafel te leggen want gegarandeerd dat Sam ermee vandoor gaat. Je kan het wel terugkrijgen maar dat kost je dan toch echt een frolicje of kluifje.
Uncle Sam steelt heel geraffineerd tinnetjes koffiemelk van tafel om ze vakkundig leeg te slurpen en moet hij te lang wachten op zijn boterham, dan steelt hij hem razendsnel van je bord. Sam is gek op kinderen en kan alles van ze verdragen. Waarschijnlijk omdat ze makkelijk te bestelen zijn. Hij boft dus verschrikkelijk met onze kleindochter en de 3 kindjes van ons nichtje. Zijn grootste hobby is zwemmen en van een lekker modderbadje is Sam ook niet vies. En heb je iets lekkers dan wil Sam best wel even dansen. We lachen dus heel wat af.
Kortom ...... Sam komt in aanmerking voor de titel grootste "BeardedBoef" aller tijden.

Tot ons grote verdriet is onze ome Sam op 13 juli 2010 overleden. Hij is en blijft onze grote liefde.


ome Sam met Dewi


Sam en Seppie zijn dikke vrienden